Immo Berquin

Over ons

Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner voor de verkoop van uw eigendom? Laat ons u overtuigen waarom ons immokantoor de perfecte keuze is om samen met u aan deze succesvolle verkoop te werken.

1. Marktkennis: Als gespecialiseerd immokantoor hebben we jarenlange ervaring in de vastgoedbranche. Wij kennen de vastgoedmarkt als geen ander en blijven op de hoogte van de laatste trends en prijsschommelingen. Hierdoor kunnen wij voor uw eigendom de beste verkoopprijs realiseren.

2. Professionele waardebepaling: Bij ons krijgt u een gratis en nauwkeurige waardebepaling van uw eigendom. Onze experts houden rekening met alle relevante factoren zoals de ligging, staat van het pand, voorzieningen in de buurt en recente verkoopprijzen van vergelijkbare objecten.

3. Reclame en marketing: Wij zorgen voor een optimale presentatie van uw pand met professionele foto's en een aantrekkelijke beschrijving. Bovendien wordt uw eigendom gepromoot op diverse online platforms en sociale media om potentiële kopers te bereiken.

4. Persoonlijke begeleiding: Wij staan voor u klaar om u tijdens het hele verkoopproces te begeleiden en te adviseren. Wanneer u vragen heeft of ondersteuning nodig heeft, zijn wij slechts een telefoontje of e-mail verwijderd.

5. Grondige screening van kandidaat-kopers: Wij hechten veel waarde aan het vinden van de ideale koper voor uw eigendom. Daarom nemen wij de taak op ons om alle kandidaat-kopers grondig te screenen om ervoor te zorgen dat ze de financiële middelen hebben om de aankoop te realiseren.

6. Juridische ondersteuning: Onze experts begrijpen het belang van de juridische aspecten van de verkoop. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documenten correct en volledig zijn, vermijden vervelende verrassingen en ontlasten u van alle juridische verplichtingen.

7. Transparantie: Wij communiceren helder met u over de verkoopstrategie, de ontvangen biedingen en de voortgang van het verkoopproces. U heeft altijd inzicht in wat we voor u doen en wat de verwachte resultaten zijn.

Mogen wij uw vertrouwen winnen om met ons samen te werken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hopen dat we de kans krijgen om onze expertise in te zetten voor de succesvolle verkoop van uw eigendom.

Geen resultaat = geen kosten

EtalageInterieurgevel