Immo Berquin

Sorteren op: Prijs - Gemeente

Projecten

Malehoeklaan 27 vanaf € 275.000

Brugge

Dit modern en energiezuinig appartementsgebouw is gelegen in een rustige buurt en in directe nabijheid van supermarkten, winkels en horeca. Samenstelling: 3 Ruime appartementen met 3 slaapkamers en 3 garageboxen + fietsenberging.

meer info

Krijgslaan 257 - Elfjulistraat 1-5Verkocht

Gent

Kwalitatief gerenoveerd en energiezuinig appartementsgebouw bestaande uit 4 appartementen met telkens 2 ruime slaapkamers, 4 privatieve kelders + gemeenschappelijke fietsenstalling op het gelijkvloers.

Burggravenlaan 123-125Verkocht

Gent

Kwalitatief gerenoveerd en energiezuinig appartementsgebouw bestaande uit 3 ruime appartementen (100m²) met telkens 2 ruime slaapkamers, 2 garageboxen en 3 privatieve kelders + gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers.

Burggravenlaan 162-165Verkocht

Gent

Totale renovatie van een kleinschalig gebouw bestaande uit 4 appartementen. Alle appartementen omvatten een inkom, moderne keuken, ruime living, aparte slaapkamer en moderne douchekamer.

KerkpleinVerkocht

Melsele

In dit prachtig kleinschalig vernieuwbouwproject gelegen op het Kerkplein bieden wij u 4 totaal gerenoveerde appartementen met 2 slaapkamers en 1 leuk gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers waarvan 1 slpk uitgevend op ruime binnenkoer.

Burggravenlaan 166Verkocht

Gent

Totale renovatie van een kleinschalig gebouw bestaande uit 3 appartementen. Alle appartementen omvatten een inkom, moderne keuken, ruime living, aparte slaapkamer en moderne douchekamer.

Muinkkaai 31Verkocht

Gent

Prachtig vernieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen in een authentiek gebouw op een unieke ligging te centrum Gent.

LakeviewVerkocht

Berlare

Prachtige en energiezuinige residentie aan de oostoever van het Donkmeer te Berlare. Gebouw bestaat uit 25 unieke appartementen waarvan nog 9 appartementen met zeer ruime terrassen en garages te koop.

Coupure 361Verkocht

Gent

Dit project is gelegen op een absolute topligging in centrum Gent en omvat 4 vernieuwbouwappartementen en 2 nieuwbouwappartementen met ingang in de Roderoestraat. Op het gelijkvloers zijn 6 staanplaatsen voorzien.

VeldehofVerkocht

Gentbrugge

Nieuwbouwverkaveling bestaande uit 14 kwalitatief hoogstaande woningen optimaal georiënteerd en variërende in grondoppervlaktes van 170m² tot 715m².