Immo Berquin

Sorteren op: Prijs - Gemeente

Projecten

VeldehofVerkocht

Gentbrugge

Nieuwbouwverkaveling bestaande uit 14 kwalitatief hoogstaande woningen optimaal georiënteerd en variërende in grondoppervlaktes van 170m² tot 715m².

Coupure 361Verkocht

Gent

Dit project is gelegen op een absolute topligging in centrum Gent en omvat 4 vernieuwbouwappartementen en 2 nieuwbouwappartementen met ingang in de Roderoestraat. Op het gelijkvloers zijn 6 staanplaatsen voorzien.

LakeviewVerkocht

Berlare

Prachtige en energiezuinige residentie aan de oostoever van het Donkmeer te Berlare. Gebouw bestaat uit 25 unieke appartementen waarvan nog 9 appartementen met zeer ruime terrassen en garages te koop.

Andra Verkocht

Ertvelde

Deze kleine residentie in centrum Ertvelde bestaat uit 4 appartementen en 1 bel-etage woning. Het appartement op het gelijkvloers beschikt over een privé tuin. De andere beschikken over een terras met uitzicht op de Lindenlaan.

Koning Leopold II Laan Verkocht

Gent

In dit prachtig vernieuwbouwproject gelegen in de Koning leopold II laan bieden wij u 5 ruime totaal gerenoveerde appartementen aan met een gevelbreedte van 8,22m en 1 studio met ruime binnentuin.

NieuwbeekstraatVerkocht

Aalst

In dit prachtig vernieuwbouwproject gelegen in de Nieuwbeekstraat te Aalst bieden wij u 6 ruime totaal gerenoveerde appartementen.

Muinkkaai 31Verkocht

Gent

Prachtig vernieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen in een authentiek gebouw op een unieke ligging te centrum Gent.

Patijntje vanaf € 405.000

Gent

In dit prachtig vernieuwbouwproject gelegen in de Patijntjesstraat bieden wij u 4 ruime totaal gerenoveerde appartementen aan met een gevelbreedte van 7,96 m en 1 leuk gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en ruime binnentuin (82 m²) met…

meer info

Koningin Astridlaan vanaf € 269.000

Gent

Uitstekend gelegen en kleinschalig vernieuwd gebouw (geïsoleerd dak, nieuwe ramen, vernieuwde elektriciteit, ...) bestaande uit 4 totaal gerenoveerde appartementen waarvan nog 2 appartementen te koop.

meer info