Immo Berquin

Sorteren op: Prijs - Gemeente

Projecten

LakeviewVerkocht

Berlare

Prachtige en energiezuinige residentie aan de oostoever van het Donkmeer te Berlare. Gebouw bestaat uit 25 unieke appartementen waarvan nog 9 appartementen met zeer ruime terrassen en garages te koop.

KerkpleinVerkocht

Melsele

In dit prachtig kleinschalig vernieuwbouwproject gelegen op het Kerkplein bieden wij u 4 totaal gerenoveerde appartementen met 2 slaapkamers en 1 leuk gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers waarvan 1 slpk uitgevend op ruime binnenkoer.

Burggravenlaan 162-165Verkocht

Gent

Totale renovatie van een kleinschalig gebouw bestaande uit 4 appartementen. Alle appartementen omvatten een inkom, moderne keuken, ruime living, aparte slaapkamer en moderne douchekamer.

Malehoeklaan 27 vanaf € 275.000

Brugge

Dit modern en energiezuinig appartementsgebouw is gelegen in een rustige buurt en in directe nabijheid van supermarkten, winkels en horeca. Samenstelling: 3 Ruime appartementen met 3 slaapkamers en 3 garageboxen + fietsenberging.

meer info

Muinkkaai 31Verkocht

Gent

Prachtig vernieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen in een authentiek gebouw op een unieke ligging te centrum Gent.

VeldehofVerkocht

Gentbrugge

Nieuwbouwverkaveling bestaande uit 14 kwalitatief hoogstaande woningen optimaal georiënteerd en variërende in grondoppervlaktes van 170m² tot 715m².

Coupure 361Verkocht

Gent

Dit project is gelegen op een absolute topligging in centrum Gent en omvat 4 vernieuwbouwappartementen en 2 nieuwbouwappartementen met ingang in de Roderoestraat. Op het gelijkvloers zijn 6 staanplaatsen voorzien.

Krijgslaan 257 - Elfjulistraat 1-5Verkocht

Gent

Kwalitatief gerenoveerd en energiezuinig appartementsgebouw bestaande uit 4 appartementen met telkens 2 ruime slaapkamers, 4 privatieve kelders + gemeenschappelijke fietsenstalling op het gelijkvloers.

Burggravenlaan 123-125Verkocht

Gent

Kwalitatief gerenoveerd en energiezuinig appartementsgebouw bestaande uit 3 ruime appartementen (100m²) met telkens 2 ruime slaapkamers, 2 garageboxen en 3 privatieve kelders + gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers.

Burggravenlaan 166Verkocht

Gent

Totale renovatie van een kleinschalig gebouw bestaande uit 3 appartementen. Alle appartementen omvatten een inkom, moderne keuken, ruime living, aparte slaapkamer en moderne douchekamer.